Свет на учењето и забавата, создаден само за деца

Ја создадовме YouTube Kids за децата да можат побезбедно и поедноставно да го истражуваат светот преку онлајн видеата - од гледање на нивните омилени серии и слушање музика, до учење како да се направи макета на вулкан (или лигавица ;-) и сѐ што се наоѓа помеѓу. Постои и цела палета на родителски контроли, така што можете да го приспособите доживувањето според потребите на вашето семејство.

android значка ios значка

Или користете ја YouTube Kids на интернет на www.youtubekids.com.

Учење преку апликацијата YouTube Kids

Побезбедно онлајн доживување за децата

Користиме комбинација на филтри, повратни информации од корисниците и рачни прегледи за видеата во YouTube Kids да бидат погодни за семејството. Но, ниеден систем не е совршен, така што може да се провлечат и некои несоодветни видеа, но ние постојано работиме на подобрување на нашите заштитни мерки и нудиме повеќе функции за да им помогнеме на родителите да го создадат вистинското доживување за своите семејства. Запознајте се со сите функции за контрола што ви се достапни:

Содржини одобрени од родителите

Контролирајте го она што вашите деца го гледаат и рачно избирајте ги видеата, каналите и колекциите што тие ќе може да ги гледаат.

Дознајте повеќе
Профили за деца

Создајте до осум профили за деца, секој со свои поставки за гледање, видео препораки и други поставки.

Дознајте повеќе
Блокирање

Пронајдовте видео или канал што не сакате вашето дете да го гледа? Блокирајте го за автоматски да го отстраните од сите профили на вашите деца.

Дознајте повеќе
Историја на гледање

Водете евиденција за тоа што вашите деца го гледаат во апликацијата.

Дознајте повеќе
Контрола на пребарувањето

Вклучете го пребарувањето за децата да имаат пристап до повеќе видеа. Исклучете го пребарувањето за поограничено доживување.

Дознајте повеќе
Тајмер

Поставете тајмер за да ограничите колку долго вашите деца може да си играат со апликацијата.

дознајте повеќе
Пријавување видеа

известете нѐ веднаш така што ќе ги пријавите видеата што не треба да се наоѓаат во апликацијата. Видеото ќе ни биде испратено за брз преглед.

Дознајте повеќе
Гледање на телевизор

Соберете го семејството и уживајте во YouTube Kids на одбрани телевизори

Дознајте повеќе

Преземете ја YouTube Kids

Преземете ја апликацијата

android значка ios значка